رستورانها و بوفه ها
سالن غذا خوري خواهران و برادران
باوسعت ۱۸۰۰ متر مربع قادر به پذيرش ۱۵۰۰ نفر به طور همزمان مي باشد كه اين مجموعه شامل قسمت توزيع غذاو سالن غذاخوري و سرويس بهداشتي است.
 
دانشجويان با رزرو غذا از طريق سيستم اتوماسيون تغذيه بصورت هفتگي مي توانند غذا را تهيه كرده و برنامه غذائي بصورت ماهانه وفصل اعلام مي گردد.
 
منوی غذایی شامل چلوکباب ،چلومرغ،چلوقورمه سبزی،چلوقیمه بادمجان،استامبولی،عدس پلو،چلوکوبیده مرغ،چلوشویدباگوشت،چلوشویدباشینسل مرغ ،ماکارونی وجوجه کباب می باشد.
كليه مواد اوليه غذايي اعم از حبوبات و سبزيجات ، گوشت و ... زيرنظر دانشگاه خريداري مي گردد. سعی می شودازبهترین اجناس ومرغوب ترین اجناس استفاده شود.
بهداشت
كارگران، محيط و وسايل آشپزخانه زير نظر كارشناس بهداشت دانشگاه، همچنين كارشناسان اداره بهداشت استان
ومسوول سلف از نظر سلامت و بهداشت اداره مي گردد.
 
تجهيزات
براي افزايش بهره وري و تأمين رفاه كاربران، سعي شده است كه در بخش هاي مختلف از امكانات مناسب و پيشرفته اي استفاده شوداز جمله، در آشپزخانه يك دستگاه سيني شور اتوماتيك، يك دستگاه بخارپز، يك دستگاه منقل صنعتي براي طبخ كباب، يك دستگاه سيخ گيركباب اتوماتيك، انواع يخچال و فريزر، پوست كن و خلال كن برقي، دستگاه سيخ شور، ۱۶ دستگاه فر براي پخت برنج، ۸ دستگاه اجاق پلوپز، سبزي خردكن، چرخ گوشت ومخلوط كن برقي گوشت تهيه شده واستفاده مي شود.
براي تهويه مناسب سالن هم، از چند سانتريفيوژ و دستگاه قوي هواساز فر و براي حفظ دماي متعال سالن ها در فصل گرما از كولرهاي گازي و پنكه استفاده مي شود و براي فصل سرما نيز فن كوئل هاي تعبيه شده در سالن كاملاً پاسخ گوي نيازعزيزان دراين زمينه است.
بهداشت كاركنان و سالن
براي تأمين بهداشت سالن غذاخوري، مطابق با استاندارد، هم پرسنل و هم بهداشت محيطي سالن همواره در نظر بوده است.
تمامي پرسنل داراي كارت بهداشت و دو دست لباس فرم متحدالشكل هستند. لباس مورد استفاده هر يك در پايان هرروز توسط ماشين لباسشويي در سالن شسته مي شود. هر يك از كاركنان براي نگه داري از وسايل شخصي خود، دو كمد در اختيار دارند كه يكي به وسايل شخصي و يكي هم به نگه داري از وسايل كاري آنها اختصاص دارد.
 سالن ها هر روز كاملاً تميز مي شود و هر ۱۵ روز يكبار كف سالن ها با مواد ضد عفوني كننده شسته مي شود. آشپزخانه به طور طبيعي هر روز شسته مي شود و سرويس هاي بهداشتي جانبي سالن غذاخوري نيز هر روز با مواد شوينده، ضدعفوني مي شود.
 

تریا وبوفه های دانشجویی:
تریای دانشکده کشاورزی
تریای علوم تربیتی
تریای 15خرداد
تریای زیتون
رستوران آزاد که بصورت مجزا «زیتون ویژه خواهران» و« تین ویژه برادران» می باشد.
 
 
تریا زیتون (که داخل باغ زیتون دانشگاه قرار دارد)
تریا 15 خرداد (خانه کنتاکی)
 
نمای داخل تریا 15 خرداد

 
 رستوران آزاد
نمای داخل رستوران آزاد
 
 
تاریخ به روزرسانی:
1395/10/22
تعداد بازدید:
9485
Powered by DorsaPortal